B i o g r a f  i 

Annelie Karui Saemala (født 5. april 1998) er født og opvokset i Midtjyllands hjerte Herning. Hendes udenlandsk udseende snyder ikke. Hendes far er nemlig fra Salomon Øerne, som er beliggende i Stillehavet lige under Papa Ny Guinea. Annelies oldefar er fra Philadelpia, mens hendes mor er en ren og skær midtjyde.

Da hun startede i 1.klasse begyndte Annelie til klaverundervisning. Musikken vakte stor interesse og allerede i 2. klasse begyndte Annelie i spirekoret på Den Jyske Sangskole. Der fortsatte hun i 8 år og blev den første til at gå hele vejen fra Spirekoret - Pigekoret. I forbindelse med Midtvest Pigekor fik hun lov til at synge solo for politikere, på indspilninger og deltog i Humperdincks populære eventyropera der blev opført i samarbejde med Operaen I Midten, Den Jyske Sangskole, Orkester Midtvest og Den kgl. Balletskole i Holstebro.
I 2013 var Annelie med i Den Jyske Opera's opførelse af Giacomo Puccinis Opera "Tosca". Der var 30 forestillinger rundt i hele landet bl.a på Det Kgl. Teater i København.

I skoleåret 13/14 tog hun 1 år på kristen efterskole med kreative ambitioner  ved navn Skovbo Efterskole. Den ligger mellem Ringsted og Køge.
Dette viste sig senere at være et springbræt fra den klassiske til den rytmiske verden. Annelie blev nemlig bidt af det rytmiske, og søgte ind på MGK (Musikalsk Grundkursus) i Holstebro med rytmisk sang.
Hun bestod prøven med et 12-tal og brugte de næste par år der, mens hun arbejdede fuldtid i en bager.
Det var også der, Annelie begyndte at få privatelever og få en masse erfaring med undervisning, spillejobs og begyndte at komme sammen med Daniel Overbeck.

 

I 2016 flyttede hun til Valby hvor hun fik job i en ny bager, fik nye privatelever og blev forlovet med Daniel Overbeck. Hun brugte dagene på at spare sammen til en uvis rejse. Foråret 2017 endte hun med at tage til Ghana på en 4 måneders missionær-rejse. Annelie tog afsted under organisationen SIM (Serving In Mission)'s børnearbejde som frivillig. Hver uge stod hun for en børne "søndagsskole", pigegruppe og børnekirken i en af nabolandsbyerne

Efter sommerferien 2017 blev hun ansat på Skovbo Efterskole som GEÅ (Gi' Et År - Medarbejder) og sanglærer. Hun underviste op til 30 elever ugentligt som et midlertidigt vikariat udover sine faste privatelever.
I februar 2018 stillede Annelie op i DMGP (Dansk Melodi Grandprix) som solist under kunstnernavnet KARUI. KARUI er hendes mellemnavn, som stammer fra hendes farfar. Sangen hun stillede op med hed "Signals" og var skrevet af Daniel Fält, Jonas Søgaard, Jeanette Bonde og KARUI selv. Sangen vandt desværre ikke men er pr 10 juli 2018 blevet lyttet til næsten 120.000 gange på streaming-tjenesten Spotify. Sangen er altså efter streaming-tallene i top 4 ud af de 10 sange fra årets deltagere.

Sommer 2018 flyttede Annelie sammen med sin kæreste Daniel i Måløv, hvor de sammen startede et selvstændigt liv. Daniel har egen virksomhed som fotograf, mens Annelie prøver at leve af musikken som underviser og musiker. 4. august skal hun giftes.

Mere info følger.